Kennismaking
Via de telefoon of mail maken we vaak eerst kort kennis. Voor kinderen geldt vaak dat dit eerste contact via ouders/voogd verloopt. 

Intake en eerste sessie - duur 1,5 uur
Dit is zowel een eerste kennismaking als elkaar werkelijk ontmoeten. We gaan in op wat je vraag of behoefte is. Ik verken met jou de grotere ruimte rondom jou en je vraag. We kijken naar je geschiedenis en familie, waar je deel van uit maakt. Je vraag kan een direct doel of verlangen bevatten of een probleem verwoorden. Ook kan je vraag zijn hoe om te gaan met een persoonlijk verlies. 

Aan de hand van je vraag wordt een doel vastgesteld én het aantal gesprekken bepaald. Jouw verlangen is de bron van je reis. Wat ontmoet je bij jezelf op je weg?

Vervolgsessies - duur 1,5 uur
In deze sessie(s) gaan we verder met je hulpvraag. De ontmoeting is in dit proces van wezenlijk belang. Professioneel gezien betekent dit dat ik mij op een diep niveau verbind met jou, je vraag en jouw weg. 

Voor individuele coaching neem contact op.

Werkwijze
Mijn werkwijze is ervaringsgericht en integreert denken, voelen, gedrag en inzicht. Zodat deze met elkaar in verbinding zijn.

Wandelcoaching
Tijdens de wandelingen is het mogelijk dat we je hulpvraag inzetten. Zie voor voor informatie wandelingen & workshops

Meer weten?

Voor meer informatie:
vul het contactformulier
op de site in.